Vad vi gör
Gå till Förebygger

Förebygger

Vår främsta uppgift är att upprätthålla en trygg och drogfri samlingsplats för ungdomar i Närpes centrum. Vi är tydliga med att vårt område är helt rökfritt. Vi uppmärksammar ungdomarna om våra värderingar och uppmuntrar dem till att välja en rök- och drogfri livsstil. Vi tillåter inte heller energidrycker i våra utrymmen.

Engagerar

Vi vill finnas till för ungdomarnas bästa, samt uppmuntra och inspirera till engagemang. Det är viktigt för oss att ungdomarna får vara delaktiga på Albert. Därför inbjuder vi regelbundet till diskussioner och initiativ för att förbättra vår verksamhet. I vårt cafékök finns alltid utrymme för medhjälpare. Det är lätt att känna sig hemma på Albert!

Erbjuder

Våra fina lokaler passar bra för olika tillställningar. Det går bra att ordna t.ex. föreningsmöten, mindre musiktillställningar och barnkalas. Vi kan också ordna servering och annan service om så önskas. I utrymmet finns scen, fin ljud- och ljusutrustning, storbildsskärm, dataprojektor och mycket mer. Kontakta oss så berättar vi mera!

Vi finns till hands

Vi som jobbar på Albert

Nina Sjölander

Förebyggarna, verksamhetsledare
Finns alltid på plats

Patric Sjölander

Närpes församling, ungdomsledare
Finns på Albert minst en dag/månad

Anette Rönnlund-Nygård

Närpes stad, drogförebyggare
Finns på plats en fredag kväll/månad

Jenni Broo

Närpes församling, barn- och ungdomsledare
Finns på plats en fredag/månad

Ungdomarna om Albert: