Vad gör vi
Gå till Drogförebyggande arbete

Drogförebyggande arbete

Vår främsta uppgift är att på ett drogförebyggande sätt skapa en trygg plats för ungdomarna i Närpes. Vi vill finnas till för ungdomarnas behov, samt uppmuntra och inspirera till engagemang.

Gå till Vi vill att alla ska trivas

Vi vill att alla ska trivas

Vi tycker det är viktigt att ungdomarna får ta del av det som sker på Albert. Därför är vi måna om att ungdomarna själva ska få delta i sånt som berör deras ungdomsgård och hjälpa till så att vi hela tiden kan förbättras.

Gå till Uthyrning av utrymmen

Uthyrning av utrymmen

Albert hittas i centrum av Närpes och våra utrymmen kan användas till allt från föreningsmöten, mindre musiktillställningar till barnkalas. Klicka för att kontakta oss så berättar vi mera!

Om Ungdomsgården Albert

Vi bryr oss

Albert ägs av föreningen Förebyggarna rf. Förebyggarna rf grundades år 2002 som stödförening kring den då nystartade ungdomsgården i Närpes. Föreningens primära syfte är att upprätthålla en samlingsplats för ungdomar under trygga och drogfria former. Förutom ungdomsverksamheten ordnar vi olika aktiviteter som tjejgrupper, temadagar och utbildningar mm. Vi har oftast också nåt projekt på gång som gagnar våra mål och syften. Visionen med vår ungdomsgård är att det ska vara en mötesplats för alla ungdomar oavsett kultur och bakgrund. På Albert finns en scen, som är perfekt för mindre konserter och föreläsningar. Där finns också en 92-tums filmduk med datavideoprojektor och X-box. Fritt wifi är en självklarhet. I källarvåningen finns ett samlingsutrymme med biljardbord. Kvällstid fungerar källaren som ungdomsutrymme och dagtid kan utrymmet användas av olika grupper. För musikintresserade finns ett bandövningsutrymme med gitarrer, bas, digitalt trumset, elpiano och synth. På ungdomsgården Albert är det meningen att alla ska trivas!

Vi på ungdomsgården

Vi som jobbar på Albert

Nina Sjölander

Verksamhetsledare

Patric Sjölander

Anette Rönnlund-Nygård

Drogförebyggare

Jenni Broo

Ida Lagerström

Ungdomarna om Albert: